luni, 6 ianuarie 2014

2013.

N-am mai postat de un an. De ce? Pentru ca nu am avut nimic de spus in anul acesta.
A fost anul in care totul s-a rupt. A fost anul in care am incetat sa mai cred in dragoste. A fost anul in care norocul era doar un cuvant. Un an in care viata mea s-a oprit. 
De ce sa mint, anul acesta am trecut prin mult prea multe stari. Am ajuns in cel mai de jos stadiu al trairii umane. Stadiul acela in care nu mai poti gandi si creierul si mintea ta se blocheaza intr-un anumit punct in univers. Este momentul acela din viata ta cand simti ca nu poti sa faci nici macar un pas. Simti ca te tine ceva de picior si nu vrea sa-ti dea drumul. Si tot ce vrei este sa stai in pat si sa nu vezi nimic. Sa nu auzi nici macar ciripitul pasarilor. Unii o numesc depresie, altii sunt mai blanzi si o numesc cadere nervoasa, eu nu am o nume pentru acea stare de stop. Stiu doar ca nu i-as dori nici celui mai prost om din lume o asemenea stare.
In 2013 am incetat sa mai iubesc. Poate n-am gasit persoana potrivita. Sau poate am gasit-o dar n-am stiut s-o tin langa mine. Tot ce stiu este ca totul in jurul nostru a devenit foarte superficial de ultima data cand m-am lovit de dragoste. Si oricat ne mintim noi, suntem toti doar niste copii care merg pe sindromul Peter Pan. 
Nu mi-am facut promisiuni si nu m-am schimbat doar pentru ca a trecut un minut din viata mea si s-a schimbat o cifra in calendar. Traim, invatam, imbatranim. Asta am facut pana acum, si asta vom face multe cifre de acum incolo...
Un an nou plin de zambete si placeri tuturor!

"Se spune ca tigara, alcoolul si boala iti fura din ani..."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu