duminică, 6 aprilie 2014

Online dating? Yes, please!

Probabil sunt nenumarate articole despre subiectul de a intalni "perechea perfecta" pe site-uri de dating sau pe aplicatii de android, insa o sa scriu si eu inca unul. De plictiseala mai mult.
Am intrat azi pe cateva site-uri de online dating. Poate din cauza acestui sindrom de plictiseala, poate din cauza prietenelor mele care au cedat sa creada ca vor gasi barbatul perfect, sau poate de curiozitate. Ideea e ca am incercat-o si p-asta. Sa nu zic ca mor fara sa imi pun si eu o poza pe un site in afara de Facebook.
Ce pot spune despre online dating? Pai hai sa incepem cu cei care fac aceste site-uri. Sunt fie niste oameni extrem de plictisiti si lipsiti de imaginatie, fie niste obsedati sexuali. Majoritatea site-urilor de acest gen sunt droguri pentru cei ce duc lipsa de atentie. Si n-au ce face cu banii. Principiul este sa-ti pui cat mai multe poze ca sa vezi si pozele altora. Nu zic nu, e o smecherie destul de buna. Si prinde la multi fraieri. Hai sa dam bani, poate ne gasim iubirea in virtual. Dar oare doar pe niste poze se bazeaza un site? Si daca da, de ce nu putem pur si simplu sa dam add la oameni random pe Facebook? Ar fi cam acelasi lucru, nu? Si poate chiar mai...ieftin? Smecheria merge, si creatorii acestor site-uri au limuzina in fata casei de pe plaja.
Oamenii care intra pe site-urile de online dating? Sunt fie oameni ca mine, umpluti de plictiseala si curiozitate, fie oameni care chiar nu au timp sa iasa in oras/nu suporta sa iasa in cluburi sau baruri pentru a cunoaste oameni, fie oameni care chiar nu stiu sa comunice cum trebuie in viata reala (timizi, deprimati, si lista continua). Desigur, mai sunt si obsedatii sexuali pe care nu-i adaug in categoria de "oameni". Dar oare la asta se ajunge intr-un final? Sa ne pierdem total speranta in lumea reala si sa ne rezumam doar la cateva poze pe internet si cateva complimente dragute? Sau e doar plictiseala aceasta diabolica ce ne impinge sa vrem sa ne rupem de realitate macar pentru cateva ore?
Concluzia este ca oamenii si-au pierdut din nou speranta. Atat fetele cat si baietii. Este greu sa intalnesti pe cineva in lumea reala. Totul se rezuma la locul de munca, facultate si grupul de prieteni pe care-l ai. Majoritatea oamenilor nu ies din aceste cercuri si speranta lor scade treptat de la o zi la alta. Ideea este ca nu trebuie sa stam sa cautam ceva care oricum vine de la sine. Realitatea este random. Viata este random. Si persoanele pe care vrem sa le cunoastem o sa apara tot atat de random in viata noastra...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu