marți, 13 noiembrie 2012

"Commitment" in ziua de azi.

Recent mi-am dat seama ca degeaba trece timpul, lucrurile nu se schimba. De fapt, stiam asta de mult, dar probabil vroiam sa neg. Femeile si barbatii nu se schimba din niciun punct de vedere cand vine vorba de relatii. E natura umana. 
Cum in secolul al 19-lea femeile erau disperate sa gaseasca un barbat cu care sa se casatoreasca si acceptau aproape orice, la fel se intampla si acum. Este nevoia constanta de a avea pe cineva langa tine, de teama a nu fi singur, si toate astea ne fac sa cautam pe cineva care cel putin sa ne accepte. Sau macar sa ne fie alaturi pentru cateva momente ale vietii noastre singuratice. 
Persoanele de ambele sexe merg in club sa "agate". De fapt spera inauntrul lor sa gaseasca acea persoana care sa fie "iubirea vietii lor". Este acel lucru ce se intampla de sute de ani, doar ca in diferite moduri. Insa niciodata nu suntem multumiti cu ce avem. Vrem mai mult si asta ne face nefericiti. Doar ca suntem obligati sa ramanem cu aceeasi persoana doar din cauza "haosului" ce are loc in interiorul nostru cand apare cineva nou...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu