miercuri, 9 februarie 2011

TV

Nu ma mai uit la televizor. Da, stiu, nu va socheaza cu nimic. Si stiu si de ce. Televizor a devenit un cacat, nu-mi scuz limbajul. Stiri numai cu violuri si oameni morti, emisiuni cu oameni tampiti si filme care le repeta la infinit. Nu am televizor la Bucuresti, dar nici ca vreau. Cand merg acasa si ma uit la unul din cele 4 televizoare din casa ma plictisesc in 5 minute. Este o pierdere de timp si curent electric.
Prima data am avut televizor cand m-am mutat in oras, la 4 ani. Era minunat. Evident ca ma uitam NUMAI la Cartoon Network. Desene animate in engleza. Copilarie adevarata, ce dracu. Intr-un final a aparut si FoxKids. Era in romana, dar erau desene animate dragute si acolo. Minimax mi s-a parut dintotdeauna pentru copii retarzi. Ca emisiuni aveam Vacanta Mare, Vrei sa fii miliardar? si Surprize Surprize. Mai erau serialul La bloc si faimosul Big Brother. Cronica Carcotasilor era amuzanta. Am descoperit MTV si Atomic. Nu aveam Taraf, OTV sau Kanal D care sa ne distruga neuronul. Aveam insa HBO. Cand a aparut prima data HBO repetau aceleasi filme odata la 2-3 zile. Si imi placea sa le revad. Adoram cuvantul premiera.
Nu aveam decat 2-3 reviste cu program tv. Ma uitam pe teletext ca sa vad ce incepe. Asteptam fiecare film cu sufletul la gura. Apoi au aparut telenovelele pe Acasa. Prima prostie a televiziunii. Si au urmat prostiile. Asa s-a ajuns la televiziunea de cacat din ziua de azi.
Singurele chestii la care ma mai uit acum cand ajung acasa sunt Razvan si Dani, Apropo Tv si stirile de pe Realitatea Tv, dar s-au cam tampit si astea. Televizorul e de cacat. Prefer sa ascult Radio Guerrilla.


8 comentarii:

  1. Apropo nu mi se pare deloc schimbat de la început. Clar, s-au (mai) schimbat subiectele dezbătute, dar stilul e același. Inconfundabil.
    E genul de emisiune pe care mi-ar fi plăcut să o văd zilnic. Păcat că este singura de la noi care se ocupă de publicitate, în general.

    Nu-mi vine să cred că am terminat cu UPC-ul tocmai când mă învățasei cum să mă uit la Disney Channel și CN în engleză :( You should have come more often!

    RăspundețiȘtergere
  2. haha tare :)) da,o sa vin mai des acum ca ai CN in engleza :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ghici cine asculta radio Guerrilla acum! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. True, true.Cartoon Network era cel mai tare. Il adoram pe Dexter si o imitam aproape la perfectine pe Cow din 'Cow and chicken'.Pacat ca cei mici vad asa ceva la Tv, dar avem de invatat din toate cate ceva. Ce invataturi tragem de aici? Sa nu ii lasam pe cei mici sa se uite la Tv ca poate( Doamne apara si fereste!) ajung si ei la fel.

    RăspundețiȘtergere
  5. si nici pe parinti sa se uite la stirile de la ora 5!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu inca ma uit la viata cu louie,imi amintesc de automatele alea de inghetata la cornet,de zilele de vara candma uita Dumnezeu la fotbal si ajungeam acasa cand dadea sa se intunece,de zilele cand nimeni nu te judeca dupa ce purtai sau cum iti statea parul(parintii se ocupau de asta),de piesele formatiilor de atunci din care pe vremea aia nu intelegeai mare lucru si-ar mai fi multe altele dar nu vreau sa fiu nostalgic.
    Cert e ca ma uit la var-miu de 8 ani si ma gandesc cat sunt de norocs ca am copilarit atunci si nu acum,

    RăspundețiȘtergere
  7. ah, ba da, oamenii te judecau si atunci dupa cum arati...dar atunci stiam sa rezolvam problema cu o mica bataie in noroi... :))

    RăspundețiȘtergere