miercuri, 23 februarie 2011

Postez, deci exist!

N-am mai postat de ceva vreme. Si nu pentru ca n-am inspiratie. N-am timp! M-am intors in Bucuresti, orasul ala de care va povesteam unde totul este intr-o continua schimbare si intr-o continua agitatie. Si nu exagerez. Ieri dimineata cand am intrat in metrou nu ningea si cand am iesit era totul alb. Nuuu, nu e nimic ciudat in asta.
Sa nu mai vorbesc de faptul ca o sa avem zapada in martie. Eu traiesc cu ideea ca o sa se schimbe anotimpurile. Iarna o sa inceapa in ianuarie si-o sa se termine in martie si vara o sa fie din iulie pana in septembrie. Restul anotimpurilor sunt neimportante.
Cel mai mult ma amuza cum se uita cainii la noi cand alunecam pe gheata. Au o expresie de genul 'ce idioti sunt si oamenii astia...daca ar incerca si ei sa mearga in 4 labe n-ar mai aluneca asa!'. Poate au dreptate totusi.
Si totusi, nu cred c-o sa iubesc vreodata atat de mult metroul cum il iubesc acum, pe zapada. Cand iesi de sub plapuma pufoasa si dai de cele minus 10 de grade sau cat o fi dimineata afara, nu cred ca e ceva mai minunat decat metroul. Nice and cosy. Dar e si o parte proasta: trebuie sa iesi din el la un moment dat.
Da, asta e o postare 'random'. Sa se vada ca mai exist.



2 comentarii:

  1. Iarna este cu adevarat o problema si cand te gandesti ca zilele trecute se vorbea pe la stiri de eruptii solare, radiatii si alte chestii de genu...n-ar trebui sa fie, um, cald? ( fizica mi s-a scurs din cap cu mult timp in urma, deci scz daca gresesc :P ) Referitor la caini, banuiesc ca e un lucru bun ca doar stau si se uita, mai sunt si "specimene" care te alearga pana la statia de tramvai ca poate-poate aluneci si faci buba :))

    ps. nice song :D

    RăspundețiȘtergere
  2. urasc iarna, vreau tot timpul sa fie primavara.:-l



    Al din Cluj

    RăspundețiȘtergere