duminică, 13 februarie 2011

NU interziceti camparea pe plaja in Vama Veche!

Acum o saptamana vorbeam cu niste prieteni sa mergem de 1 mai in Vama cu cortul. Mi s-a parut geniala ideea, avand in vedere ca n-am fost niciodata cu cortul in Vama. Da, am fost in Vama. Merg de 3-4 ani in Vama. Dar prietena mea cea mai buna locuieste in Mangalia si mereu cand merg la mare am unde sa stau. Evident ca am sunat-o si pe ea sa-i spun de ideea geniala. Si mi-a taiat tot elanul zicandu-mi ca s-a dat o lege prin care nu mai avem voie sa stam cu corturile pe plaja...in Vama! Ce porcarie! Initial mi s-a parut imposibil, poate o gluma proasta sau ceva de genul. Dar chiar nu e o gluma.
Azi am vazut pe Facebook o petitie. NU interziceti camparea pe plaja in Vama Veche. Nu stiu cat de valoroasa este aceasta petitie sau cat de mult va influenta parlamentarii idioti. Stiu doar ca vor fi multi tineri (si nu numai) care se vor revolta de 1 mai in Vama daca va fi cu adevarat impusa aceasta lege. Sa nu uitam ca Vama este pentru oameni cu personalitate, care vor sa se distreze la mare, nu doar sa vina sa-si faca un bronz uniform, sa bea cocktailuri fara alcool sub o umbreluta roz si sa stea la un hotel de 5+1 stele. Nu sunt cel mai bun exemplu de om care sa povesteasca cum e sa stai cu cortul in Vama, dar chiar vreau sa sustin aceasta cauza. Vama Veche este minunata din toate punctele de vedere si nu ar trebui sa fie schimbata in niciun fel!

Un comentariu:

  1. Cred ca Vama este de domeniul trecutului. Tu de Gura Portitei ai auzit? Sau nu cauti decat muzica si bautura? Incearca si locurile virgine de la mare...
    Ingerul pazitor...

    RăspundețiȘtergere