sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Raise your voice every single time they try and shut your mouth.

Da, ma obsedeaza melodia asta (My Chemical Romance-Sing). Dar nu despre asta vroiam sa vorbesc. Ci despre cluburile din Bucuresti. Din experienta mea si a altora. Ce inseamna o noapte in club? In primul rand, depinde cat stai. Daca ai masina/prieteni care stau in Unirii/bani de taxi poti sta pana la ce ora vrei. Daca esti student (lefter), stai pana la 5 dimineata cand se deschid metroul si autobuzele. In al doilea rand, conteaza cati bani ai. Evident ca daca stii sa te distrezi o poti face la fel de bine cu 3 beri sau 5 shot-uri si multa vodka la bord. Si se mai adauga si zecile de tigari fumate. Dar trebuie sa ai grija totusi sa nu te faci praf, ca o sa regreti a 2-a zi. Si nu ma refer doar la o durere de cap. De asemenea, e important si cu cine mergi. Daca oamenii cu care mergi nu stiu sa se distreze si doar stau pe scaun si beau si fumeaza, o sa pierzi o noapte degeaba. Da, te poti distra si singur dansand prin multime. Da, te mai poti intalni cu oameni cunoscuti. Dar trebuie sa ai si prieteni care vin in club ca sa se distreze nu doar sa se dea mari ca au fost aici si acolo. De altfel, unii ies 'la agatat' in club. E mult mai usor intr-un club datorita atmosferei si dansului. Se pot face doar de o distractie de-o noapte sau o relatie de lunga durata. Nu poti stii niciodata. Insa cel mai important este UNDE mergi! Sunt cluburi unde se baga muzica de dans toata noaptea, cluburi unde se tin concerte sau cluburi unde doar mergi si stai jos si bei. Si chiar si in cluburile in care poti dansa pana iti pica un picior, pe la 3 jumate 4 dimineata deja ti se ia si tot ce-ti poti dori e un pat. Dar metroul se deschide la 5, deci nu prea ai de ales.
Poate unii dintre voi va intrebati 'ce le place asa de mult in a pierde o noapte intr-un loc plin de fum si betivi?'. Raspunsul e foarte simplu: avem nevoie de o scapare! Suntem obositi, suparati, tristi. Dansam, bem, fumam, stam cu prietenii, cunoastem lume noua, ne lasam mintea sa se goleasca. Asta este scaparea noastra. Nu, nu aruncam banii pe alcool si tigari, doar ne simtim bine. Stim sa ne distram. Vrem sa ne distram.

6 comentarii:

  1. ah ca bine zici...VREM O SCAPAREEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimeni nu spune sa iesi in club(sa dansezi, sa bei, sa fumezi, sa-ti faci prieteni, dar mai ales sa-ti pierzi timpul:D), dar sa nu te fure valul. Nu uita ca te-ai dus in Bucuresti cu un scop si daca pui in balanta si una si alta, care din cele doua, crezi ca te va ajuta in viata. Bafta in continuare...
    Ingerul pazitor

    RăspundețiȘtergere
  3. tocmai,trebuie sa stii sa nu te fure valul...trebuie sa stii cat sa mergi[gen 1-2 ori max pe saptamana],cat sa bei si cat de bine sa te simti...asta inseamna in primul rand a stii sa te distrezi! si nu,nu uit nici de sesiune,am de luni pana duminica[minus vineri seara] timp sa invat pentru ea :)) mersi :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai,foarte misto blogul,am mai citit din cand in cand si e chiar f nice.Imi place cum scrii si ce scrii.Nu locuiesc in Bucuresti(evident,stii povestea) dar ma simt de multe ori identificata.That gives u a sort of nice feeling.Hope everything's going fin 4 u.
    A kiss.:*

    RăspundețiȘtergere
  5. imi pare bine ca-ti place,sper ca totul e bine in spania >:D< ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere