luni, 31 ianuarie 2011

Vecini.

E 10:10. Seara. Cafea si seminte. Da, cafea! Ar trebui sa invat pentru examenul de miercuri, dar profa noastra e atat de senila incat nu inteleg nimic nici de pe cursuri nici din cartea ei. Si cica e literatura engleza si ar trebui sa fie frumoasa. Pe dracu. In fine. M-am plictisit de invatat si m-am apucat sa citesc bloguri. Din blog in blog am dat peste cateva amuzate rau de tot. [Daca vreti sa cititi, in dreapta e Blogroll, enjoy.] Si mi-au dat o idee. Sa povestesc ceva amuzant din viata mea. Si ce ar fi mai amuzant decat doua prostituate care stau deasupra noastra?

Totul a inceput intr-o zi frumoasa de naiba mai stie ce era. Au inceput cu umblatul pe tocuri la 7 dimineata si la 1 noaptea. Si da, avem pereti foarte subtiri. Ne asteptam la un toc prin tavan sau ceva de genul. Si de acolo a pornit si ideea de prostituate. Probabil sunt doua studente la fel ca noi. Dar ne place sa le numim prostituate. Cum zicea si un prieten, trebuie sa-si plateasca si ele facultatea cumva. Ah da, am mentionat cumva rasul lor? Au un ras de ar putea sa se auda din Rahova pana in Obor fara probleme. Si e d-ala de zici ca scartaie o usa. Iar azi a fost cireasa de pe tort. Renoveaza casa! Si s-au auzit toata ziua voci de barbati, cateva lemne taiate, o bormasina si poate doua trei caramizi. Bine, exagerez. Era iadul deasupra noastra! Si colega mea vroia sa doarma. Eu am fost mai inteligenta si am stat sa invat. Totul s-a terminat pe la un 6-7 asa. Si in timp ce eu stateam si radeam cu lacrimi la postarile unor oameni geniali, vine colega mea de camera cu o privire de zici ca i-a murit pisica. 'Prostituatele asculta manele.' Super. Se auzeau manelele lor pana la noi. Probabil si ele zic de noi 'roacheritze proaste' ca ascultam Guerrilla. Dar totusi! Manele? Puteau si ele sa bage un house d-aia idiot care se repeta la infinit. Se potrivea cu tocurile lor.

Si acum ma duc la invatat. Sper sa li se rupa tocurile in timp ce danseaza pe manele. Prostituate proaste.



Nu, nu zic 'nipples are the world' cum intelegeam si eu. Zic 'nipples on the wall'. Da, stiu, si mai rau!

6 comentarii:

  1. da, nu le-am omorat pana acum. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. faci literatura cu Tupan?
    nimeni nu intelege nimic de la Tupan...ever! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc! :)) deci nu am eu probleme!

    RăspundețiȘtergere
  4. no one ever understands Tupan, cred ca nici macar ea insasi:))

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place ca pe toti i-a interesant domnisoara senila mai mult decat proastele care si azi umbla pe tocuri prin casa :))

    RăspundețiȘtergere