sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Nu am chef azi.

Totul e previzibil. Nimic in ziua de azi nu se mai intampla din senin. Oamenii simt nevoia sa planifice totul, nu mai vor sa faca nimic doar pentru ca pur si simplu simt ca trebuie sa faca asta. Nu, acum totul trebuie dezbatut si analizat si gandit in toate felurile. Lucurile facute pe moment sunt considerate de prost gust. Surprizele nu mai sunt deloc placute. Farmecul dispare pe zi ce trece. Si da, probabil o sa ziceti ca e din cauza Bucurestiului unde oamenii n-au timp de nimic. Dar n-are nicio legatura cu orasul sau tara din care esti. Oamenii pur si simplu nu mai vor sa faca nimic spectaculos. Ei vor doar o viata linistita, lipsita de orice lucru nou care ar putea sa le distruga linistea. De ce? De ce ai vrea sa traiesti o asemenea viata? De ce cand vrei sa faci ceva iesit din comun esti privit ca un ciudat? Cum ramane cu filmele unde oamenii se aruncau in piscina noaptea sau baiatul venea la fereastra fetei cu o chitara si incerca s-o castige printr-o melodie? Cum ramane cu melodiile care ne spun sa iubim, sa dansam si sa ne simtim bine? Nu trebuie sa fie totul previzibil. Nu trebuie sa avem o viata linistita. O sa avem destul timp sa ne odihnim la batranete, deci ar trebui sa ne traim tineretea cat mai mult posibil. Probabil am mai vorbit despre asta. Dar nu ma intereseaza. Pe zi ce trece vad ca oamenii sunt din ce in ce mai tristi si obositi si parca vor doar sa treaca timpul. Vreau sa cred in ceva dar parca tot universul imi spune 'n-are rost'. Chiar nu mai are rost?

6 comentarii:

  1. Ale....chiar mi-ai dat un impuls sa arunc cartea aia nenorocita pe ziua de azi....:)) si ce daca mi-am planificat??? maine e alta zi...azi nu:):D....thanks:*

    RăspundețiȘtergere
  2. asa oana! fa ceva ce-ti vine pe moment! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Te felicit pentru postul asta!Chiar mi-a placut !Bafta la examenele viitoare si vezi ca vine primavara,cat mai multe fustitze :))

    RăspundețiȘtergere
  4. of ce-as vrea sa se semneze oamenii din cand in cand :))
    mersi oricum :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Hoinaream pe diverse bloguri si fortuit am dat de blogul tau!M-am amuzat un pic si mi-a facut placere!Catalin

    RăspundețiȘtergere