luni, 20 decembrie 2010

My blood is singing with your voice.

De ce suntem atat de masochisti? Noi, oamenii, chiar nu stim ce vrem. Putem sa avem perfectiunea in fata noastra si tot nu suntem multumiti. Noua nu ne plac oamenii perfecti. Ne place imperfectiunea. De ce? Perfectiunea e plictisitoare? Atunci de ce ne tot plangem de defectele altora? Da, niciodata nu ne putem multumi cu ce avem. Adevarul e ca noi nu vrem pe cineva perfect. Vrem doar pe cineva care sa ne suporte asa cum suntem. Cineva care sa treaca cu vederea peste nebuniile noastre, care sa ne iubeasca orice-ar fi si care sa nu ne lase balta. Mda, mai greu. Deja toata chestia cu iubirea e cam "fumata", ca sa zic asa. Oamenii nu mai stiu ce e aia iubire. Totul devine prea stresant, prea monoton, prea...nimic. Si revin la ideea initiala...nu ne multumim cu ce avem! Nu ne multumim cu cineva care sa ne spuna 'te iubesc' si care sa nu ceara nimic in schimb. Vrem mereu mai mult si apoi ne dam seama ce-am pierdut, si regretam. Ne complacem in ideea asta de 'ghinion' si ne dam seama prea tarziu ca persoana 'perfecta' era chiar langa noi. Dar asa suntem noi oamenii, nu stim ce vrem.

3 comentarii:

  1. nu inteleg de ce te legi de perfectiune si ce ti se pare atat de greu de inteles la faptul ca omului nu ii place perfectiunea...omul prin definitie este unic si cauta diversitate, astfel el nu se poate multumi cu ceva perfect pentru ca perfectiunea este ok o perioada, dar de la un timp devine monotona si plictisitoare iar omul prefera ceva imperfect pentru ca la un moment dat acea imperfectiune il poate surprinde in bine sau in rau si il poate face sa simta ca traieste cu adevarat...asta e in fond telul majoritatii dintre noi...

    RăspundețiȘtergere
  2. da,perfectiunea devine monotona iar imperfectiunea devine stresanta...deci nu esti de acord ca nici una nici alta nu e indeajuns de buna pentru noi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand ai ce ai visat, nu mai e suficient. Cand treci la altceva, ce bine era inainte! Asa merg lucrurile...iar la femei e si mai accentuata problema :))

    RăspundețiȘtergere