marți, 17 februarie 2009

magia ESTE arta!

m-am uitat weekend-ul acesta la "The Illusionist", si mi s-a parut un film genial! ideea semana foarte mult cu cea din "Romeo and Juliet ", numai ca sfarsitul este mai fericit la filmul acesta decat in cartea tragica...si crezand ca am vazut tot ce se putea vedea, m-am inselat din nou! carabush mi-a sugerat filmul "The Prestige", mentionand ca este mult mai bun decat cel de mai sus...si chiar asa a fost! exceptand "The Illusionist", care a fost cat de cat surprinzator, nu mai vazusem de ceva vreme un film atat de bun si care sa ma bage in ceata, sa ma uimeasca si sa ma lase chiar cu gura cascata!!! la "The Illusionist" am prevazut oarecum sfarsitul, dar nici in 1000 de ani nu mi-as fi dat seama de cum se va termina "The Prestige"! a fost de-a dreptul socant!
si ce au aceste 2 filme in comun? ei bine, magie , desigur! dupa cum spunea si carabush, magia este o arta! este o arta ce contine cate putin din toate celalalte arte, si foarte multa imaginatie, curaj, indemanare...este ceva ce incerci sa descoperi, dar de fapt te implici mai mult in acea splendoare, si te lasi pacalit doar pentru a gusta din frumusetea curiozitatii! asa suntem noi oamenii, curiosi! uneori vrem sa stim totul, dar alte dati preferam sa stam linistiti si sa urmarim spectacolul...magia nu este o minciuna...este o iluzie...este ceva la care noi complotam, si pe care o acceptam...este o arta! :)

SONG OF THE DAY: Frank Sinatra-New York, New York
LYRIC OF THE DAY: Let there be love...

4 comentarii:

  1. And I was supposed to be the obsessed one 8-|

    RăspundețiȘtergere
  2. a fost o lunga perioada cand incurcam filmnele astea, undeva sambata asta dupa o discutie cu prietena mea am realizat care si cum e. Oricum sunt doua filme superbe.

    RăspundețiȘtergere
  3. dadada.. sa nu uitam partea interesanta a articolului:)) incepe cu cara si se termina cu bush:))

    RăspundețiȘtergere
  4. semnat: ana:))
    sa'mi ia carabush papitoi
    cand vin
    la valcea
    :))
    mersi:P

    RăspundețiȘtergere