joi, 9 iunie 2011

Horoscop & zodii.

In horoscop nu cred. Mi se pare o prostie. Nu ai cum sa prezici viitorul. Si in niciun caz in functie de stele sau planete. Ce legatura are faptul ca Marte se apropie de Jupiter cu relatia ta care se duce dracu doar pentru ca esti un idiot? Deci horoscopul e o prostie.
Dar in zodii cred. Poate e doar imaginatia mea bolnava sau faptul ca vreau sa cred in ele. Vreau sa cred ca doi oameni care au aceeasi zodie seamana. Berbecii sunt incapatanati si ingeniosi. Taurii sunt ordonati si antisociali. Gemenii sunt sociabili si indecisi. Racii sunt seriosi si fixisti. Leii sunt nebuni si sociabili. Fecioarele sunt rationale si perseverente. Balantele sunt sarmante si indecise . Scorpionii sunt parsivi si extravaganti. Sagetatorii sunt aventurosi si naivi. Capricornii sunt intelegatori si realisti. Varsatorii sunt imprevizibili si activi. Pestii sunt modesti si comozi.
Concluziile astea le-am tras prin oamenii pe care i-am cunoscut. Pot sa discut la infinit pe tema zodiilor. Insa compatibilitatile sunt discutabile. Pot sa fie sau nu adevarate. Si aici intra in discutie atat prieteniile cat si povestile de dragoste. De exemplu, eu consider cei mai buni prieteni sagetatorii si capricornii. Sagetatorii sunt aventurieri si agitati si nu pot sa duca un plan pana la capat pe cand capricornii sunt calmi, intelegatori si perseverenti.
Ideea e ca mai avem nevoie din cand in cand sa categorizam oamenii, doar asa de plictiseala. Si fiecare din noi avem o zodie, nu?


2 comentarii:

  1. sincer, dupa toti anii petrecuti cu mine, ma-as fi asteptat sa vad la capricorn "incapatanat" scris cu caps lock :))

    RăspundețiȘtergere