duminică, 27 martie 2011

Ce faci, pisi?

Oamenii se inmultesc. Si pentru a ajunge sa se inmulteasca, trebuie sa se cunoasca mai intai. Si de aici vine flirtatul.
Se zice ca e mai greu sa flirtezi cu o fata decat cu un baiat. Eu cred ca e exact invers! O fata isi da seama instant de intentiile unui baiat. Un baiat nu acorda atentie detaliilor. Daca te duci la o fata si ii zici 'buna..' iar in urmatoarele 5 secunde nu face o mutra de dezgust sau iti zice 'pa', inseamna ca ai o sansa. Daca se intampla contrar, nu merita sa mai incerci. Chiar n-ai nicio sansa. Si deja devii dubios. Daca incepeti sa vorbiti, totul vine de la sine. Si abia la sfarsit ii poti cere un numar sau un id de mess (mai nou, contul de facebook).
Ei bine, la baieti e altfel. Daca nu ii pui piedica sau ii spui prietenului lui ca-l placi, el nu se prinde de nimic. Degeaba incercam noi fetele sa fim subtile, sa zambim, sa ne uitam intens in ochii lui, el n-o sa-si dea seama ca suntem interesate. Evident ca exista posibilitatea ca sa nu ne placa. Atunci stim noi cum facem sa fim placute, doar suntem fete. Cum spuneam, este mult mai complicat cand vine vorba de baieti.
Si da, fara replici gen 'ce faci, pisi?', 'vai ce frumoasa esti', 'cum te cheama, frumoaso?', 'te cunosc de undeva?'. Te face sa pari inapoiat mintal sau lovit la cap, sincer.
Flirtatul este interesant, mai da culoare vietii, mai schimba putin atmosfera. Dar sa nu uitam ca prea mult strica, deci trebuie sa ne gasim si putina stabilitate din cand in cand...



8 comentarii:

  1. Replica de succes :
    "Tatal tau e terorist? Ca tuesti o adevarata BOMBA!!:))

    ia zi button cum ai rezista unei asemenea replici :))

    RăspundețiȘtergere
  2. i-as intoarce spatele, scurt si la subiect :)) cine intreaba?

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Buttonel cat adevar graiesti:))
    De cate ori aud asemenea replici, sarcasmul meu binecunoscut ii aduce cu picioarele pe pamant, asta cand nu ma bufneste un ras isteric:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. ahahaha...tu ai vb din perspectiva unei fete :P ( vreau sa spun ca sunt cazuri in care lucrurile stau exact pe dos :D)
    ps. foarte tare filmul :))

    RăspundețiȘtergere
  5. stiam o faza tare: cica
    "-Auzi, pisi, ce mananci de esti asa de frumoasa?
    -Banii de la fraierii ca tine!"
    :)) :)) epic

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă îți ofer un shot de tequila și mă întorc la masa mea fără să îți spun nimic bei tequila sau o verși la budă? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. asta nu e un mod de-a agata :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Flirturile au frumusetea lor, dar ce te faci daca in blana unui mielusel se afla un lup? Asa ca incearca sa analizezi totul cu "sange rece"[nu de vipera:))] si daca iti face placere/te impinge "eul", discuta totusi ca un adult...

    RăspundețiȘtergere