luni, 29 noiembrie 2010

Relatiile din ziua de azi.

Cum se formeaza o relatie in ziua de azi? Se cunosc. Vorbesc. Gasesc lucruri in comun. Sau se contrazic. Se plac si vor sa mai discute din nou. Fac schimb de numere de telefon sau id-uri de mess. Vorbesc mai mult pe mess sau prin mesaje. Se reintalnesc. Vorbesc si mai mult. Ajung la un punct in care unu din ei vrea mai mult si isi face curaj. Ajung sa fie impreuna. Incep sa se vada zilnic, sa vorbeasca mai des, sa se cunoasca mai mult. Ea ii face cunostiinta cu prietenii ei. El ii face cunostiinta cu prietenii lui. Se duc unu la petrecerile altuia. Sunt impreuna peste tot. Sunt cuplul perfect. Sexul e minunat. Tin unul la celalalt. Se ataseaza unul de altul din ce in ce mai mult. Pana in acel moment in care sunt rostite cele 2 cuvinte care trec relatia la un alt nivel. Te iubesc. Totul este perfect. Toate problemele dispar si universul pare sa fie gol. Sunt doar ei doi. La unii euforia dureaza putin, la altii mult. S-apoi vin problemele. Intervine monotonia si obisnuinta. Dorinta de ceva nou. Certurile din nimicuri. Deja iubirea nu mai e indeajuns. Sexul nu mai ajuta. Se despart. Sufera. Trec peste sau raman cu gustul amar. Au impresia ca au vazut totul, ca lumea e impotriva lor, ca nu merita sa mai dai o sansa iubirii. Le e teama sa mai iubeasca din nou. Trece o vreme. Timpul vindeca totul. Si apoi incepe inca o relatie tipica zilelor noastre.

3 comentarii:

  1. ...bine punctat:)) Totusi nu cred ca "pasii" sunt mereu respectati, iar faza cu "timpul vindeca toate"...um, da si nu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as compara relatiile cu o seara de betie.Apare intai curiozitatea si mai ales dorinta.Bei,te simti bine dar nu stii cand te ia...te simti bine,ai cel mai stupid comportament posibil dar tie nu-ti pasa.Apoi se rupe filmul,ti-e rau si ar fi indicat sa ajungi la baie.Intr-un final ajungi acasa sau in orice pat si te culci.Dimineata cand te trezesti iti juri ca nu mai pui gura pe alcool in viata ta.
    Asta pana cand iti suna telefonul si auzi:"Hai,ba,la o bere!"...cam asa si cu iubirea asta

    RăspundețiȘtergere