joi, 2 aprilie 2009

obsesii...

Unii le spun ‘preferinte’…altii ‘dependente’…dar eu prefer sa le numesc obsesii! sunt acele mici chestii,momente,persoane,obiecte sau orice altceva ce ne plac in exces...este atunci cand iti place o melodie la nebunie si vrei s-o dai tuturor si pui versurile la status sau sa o pui pe toate site-urile/pozele tale...sau atunci cand ti se pune pata pe cineva si nu poti renunta pana nu reusesti ceva...sau atunci cand iti place un film/serial atat de mult incat incerci sa ‘corupi’ cat mai multe persoane sa se uite...obsesii am avut si avem cu totii,fie ca vrem sa recunoastem sau nu! prin aceste obsesii oamenii isi dau drumu la imaginatie,creeaza lucruri,incearca sa-i faca si pe cei din jur sa le placa acel ‘lucru’ care le place si lor...unii reusesc,altii nu...unii reusesc chiar sa devina enervanti prin modul lor de a le ‘impune’ altora obsesiile sale...ideea e sa-ti gasesti anumite persoane cu care sa impartasesti acea obsesie,nu sa strigi in gura mare “uite cat de genial e bla bla” ..pur si simplu sa incerci sa gasesti oameni cu aceleasi ‘obsesii’ ca si tine discuti despre asta...desigur...obsesiile dureaza diferit la fiecare persoana si in functie de consistenta sa...la unele persoane pot dura o zi 2 maxim[daca e vorba de o melodie sau de un film],o saptamana sau o luna[un serial,o carte/serie de carti,un tip de care-ti place]sau pot deveni idealuri de urmat intr-o viitoare cariera sau hobby-uri in viata...
cat despre mine,eu am avut tone de obsesii pana acum...de la harry potter,artisti rock,benzi desenate pana la editari de imagini,diferite mancaruri,seriale etc...dar unele obsesii care mi-au ramas pana in ziua de azi as putea spune ca sunt ciocolata si net-ul...guilty as charged! :))






SONG OF THE DAY: The Ting Tings-We Walk
LYRIC OF THE DAY: Don't have to be/ Beautiful but it helps...

2 comentarii:

  1. Daca stam sa ne gandim, unle obsesii nici nu ar trebui sa existe.Intervin asa in momente nepotrivite, in locuri nepotrivite.Dar da:-?, e oarecum bine sa ai obsesii:XDar nu obsesii obsesive:))Imi place.

    RăspundețiȘtergere
  2. te baaaaaat unde'i poza cu cerceiiiiiii?!?!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere